Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek


Gezond blijven werken vraagt om een gezonde werkplek. De arbeidsdeskundige geeft gericht advies over het optimaliseren van de werksituatie. Daarbij houdt hij rekening met de fysieke belasting, de inrichting van de werkplek, de werkomstandigheden en de veiligheid, maar ook met het werkgedrag, de werkorganisatie en de werkverhoudingen.

Met het advies rapport van de arbeidsdeskundige kunt u aan de slag om de werkplek zo gezond mogelijk te houden. Om uitval te voorkomen, of om bij te dragen aan een voorspoedige terugkeer in het werk

Neem contact met ons op

Arbeidsdeskundig advies is een vakgebied waarbij persoonlijke contacten centraal staan.

  • Wilt u (één van) ons beter leren kennen om te zien of we de juiste klik hebben?
  • Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp?
  • Wilt u weten wat we voor u of uw bedrijf kunnen doen?

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch:

Bel: 085-4019341
Contactformulier

Getagd

Een is een Nederlandse term die verwijst naar een beoordeling of evaluatie van de werkplek. Gewoonlijk voert een specialist of deskundige een beoordeling uit van een werkomgeving om potentiële gevaren, risico's of ergonomische problemen op te sporen die van invloed kunnen zijn op de gezondheid en veiligheid van de werknemers. Deze beoordeling kan een evaluatie omvatten van de fysieke indeling van de werkruimte, het soort werk dat wordt uitgevoerd en de instrumenten en apparatuur die de werknemers gebruiken. Op basis van de bevindingen van de beoordeling kunnen aanbevelingen worden gedaan om de veiligheid en gezondheid van de werkomgeving te verbeteren en werkgerelateerde letsels of ziekten te voorkomen.