Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Extern vertrouwenspersoon

Ervaren Arbeidsdeskundige en Mediator: Bouwer van Bruggen en Oplossingen in Arbeidsvraagstukken

Monique houdt zich als ervaren arbeidsdeskundige al geruime tijd bezig met complexe verzuimcasuïstiek en psychosociale arbeidsbelasting. Haar interesse in effectieve communicatie tussen partijen heeft haar altijd gedreven om bruggen te bouwen en oplossingen te vinden voor gecompliceerde situaties.

Met een solide basis als arbeidsdeskundige heeft zij haar expertise verrijkt door eerst een aantal jaar geleden een opleiding tot mediator te volgen, inmiddels aangevuld met een opleiding tot extern vertrouwenspersoon. In samenwerking met een toegewijd team van drie collega vertrouwenspersonen bieden ze hun diensten landelijk aan, waarbij ze ons richten op zowel ongewenste omgangsvormen als integriteitskwesties.

Of u nu worstelt met uitdagende arbeidssituaties, behoefte heeft aan bemiddeling of op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van integriteit, het team staat klaar om u te begeleiden. Met een combinatie van theoretische kennis, praktische ervaring en een empathische benadering streven we ernaar om een veilige en respectvolle werkomgeving te bevorderen.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan een positieve verandering. U kunt op ons rekenen voor professionele begeleiding, vertrouwelijke ondersteuning en resultaatgerichte oplossingen.

 

Neem contact met ons op

Arbeidsdeskundig advies is een vakgebied waarbij persoonlijke contacten centraal staan.

  • Wilt u (één van) ons beter leren kennen om te zien of we de juiste klik hebben?
  • Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp?
  • Wilt u weten wat we voor u of uw bedrijf kunnen doen?

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch:

Bel: 085-4019341
Contactformulier

Contactformulier