over HAC

Wie zijn wij?

Over Het arbeidsdeskundig collectief

Zoals de naam al zegt: Wij zijn een collectief van arbeidsdeskundig adviseurs. Ontstaan vanuit de gedachte dat samen beter is dan alleen. Beter voor onze eigen ontwikkeling, maar ook beter voor u als klant. Want met een collectief van samenwerkende arbeidsdeskundigen heeft u altijd een arbeidsdeskundige bij u in de buurt.

Daarbij leggen we de lat hoog, niet alleen voor onszelf, maar ook voor u. Zodat u kunt rekenen op deskundige, heldere en oplossingsgerichte adviezen. In een overzichtelijk adviesrapport, met realistische doorlooptijden, voor een marktconforme prijs.

over ons

Het Arbeidsdeskundig  Collectief is ontstaan uit de samenwerking tussen Monique Mijnders, van Mijnders Arbeidsdeskundig Advies en Stephan Dijkstra, Prosper Arbeidsdeskundig Advies.

Monique Mijnders

Monique heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd binnen het werkveld van verzuim en re-integratie. Zij werkte onder andere voor grote inkomensverzekeraars. Ook volgde zij diverse aanvullende opleidingen, waaronder de opleiding tot mediator en volgde zij diverse scholingen op het gebied van psychisch verzuim.

Als praktijkbegeleider, coach en examinator is Monique verbonden aan Scolea, het opleidingsinstituut voor arbeidsdeskundigen.

Stephan Dijkstra

Stephan is zijn loopbaan gestart in de detachering (ICT, werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek). Daarna heeft hij ruime ervaring opgedaan als personeelsadviseur bij diverse werkgevers en zijn verzuim en re-integratie altijd een rode draad geweest. Deze kennis en ervaring gebruikt hij nu om werknemers en werkgevers te begeleiden bij de re-integratie, preventie en duurzame inzetbaarheid. In 2016 is hij gestart met zijn eigen arbeisdeskundig adviesbureau. Eind 2019 hebben Monique en hij hun krachten gebundeld en zijn zij Het Arbeidsdeskundig Collectief gestart.

Stephan adviseert en begeleidt in zowel Nederlands als Engels. Hij heeft brede ervaring in branches zoals transport & logistiek, bouw, techniek, commercie, FMCG, productie, kinderdagverblijven en scholen. 

Karin Thomassen

Karin is per 1 september 2019 in dienst gekomen bij Het Arbeidsdeskundig collectief. Zij heeft ruim 18 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en is een nieuwe weg ingeslagen bij Het Arbeidsdeskundig Collectief. Zij is ons eerste aanspreekpunt en zal zich vooral bezig houden met de algehele (administratieve) ondersteuning van de arbeidsdeskundigen, zoals het inplannen van onderzoeken, vragen beantwoorden en informatie verzenden.

Karin is op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend aanwezig.

Frank Govers

Frank is een ervaren manager en adviseur en sinds medio 2019 werkzaam als Arbeidsdeskundige. Hij heeft veel praktische kennis over het naar vermogen laten functioneren van mensen binnen organisaties en werkprocessen. Hij gebruikt die kennis graag om werknemers en werkgevers te adviseren bij verzuim en re-integratie en om oplossingen te vinden voor vraagstukken op het gebied van de inzetbaarheid op langere termijn met het doel werknemers (weer) op een prettige manier naar vermogen te laten werken en de continuïteit van organisaties te waarborgen.

Frank is inzetbaar voor arbeidsdeskundige onderzoeken, werkplekonderzoeken, functieanalyses en het in kaart brengen van de functiebelasting voor bijvoorbeeld de RI&E.

Trudy Peters

Al meer dan 20 jaar heeft Trudy ervaring op het gebied van re-integratie; zij is in dit vakgebied begonnen als gecertificeerd jobcoach /trajectbegeleider, werkte als bedrijfsleider van een re-integratie bedrijf en is sinds begin 2019 als register arbeidsdeskundige werkzaam.

Naast haar werk binnen het Arbeidsdeskundig Collectief werkt zij ook als arbeidsdeskundige bij een grote zorg - en dienstverlener in Gelderland, daar ondersteund en coacht zij oa. medewerkers van het re-integratie bedrijf bij de uitvoering van de re-integratie trajecten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens is zij hier de specialist bij arbeidsdeskundige vraagstukken voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).