over HAC

Wie zijn wij?

Over Het arbeidsdeskundig collectief

Zoals de naam al zegt: Wij zijn een collectief van arbeidsdeskundig adviseurs. Ontstaan vanuit de gedachte dat samen beter is dan alleen. Beter voor onze eigen ontwikkeling, maar ook beter voor u als klant. Want met een collectief van samenwerkende arbeidsdeskundigen heeft u altijd een arbeidsdeskundige bij u in de buurt.

Daarbij leggen we de lat hoog, niet alleen voor onszelf, maar ook voor u. Zodat u kunt rekenen op deskundige, heldere en oplossingsgerichte adviezen. In een overzichtelijk adviesrapport, met realistische doorlooptijden, voor een marktconforme prijs.

over ons

Het Arbeidsdeskundig  Collectief is ontstaan uit de samenwerking tussen Monique Mijnders, van Mijnders Arbeidsdeskundig Advies en Stephan Dijkstra, Prosper Arbeidsdeskundig Advies.

Monique Mijnders

Monique heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd binnen het werkveld van verzuim en re-integratie. Zij werkte onder andere voor grote inkomensverzekeraars. Ook volgde zij diverse aanvullende opleidingen, waaronder de opleiding tot mediator en volgde zij diverse scholingen op het gebied van psychisch verzuim.

Als praktijkbegeleider, coach en examinator is Monique verbonden aan Scolea, het opleidingsinstituut voor arbeidsdeskundigen.

Stephan Dijkstra

Stephan adviseert en begeleidt in Nederlands als Engels. Hij heeft brede ervaring in branches zoals transport & logistiek, bouw, techniek, commercie, FMCG, productie, kinderdagverblijven en scholen. 

Stephan is zijn loopbaan gestart in de technische detachering. Daarna heeft hij ruime ervaring opgedaan als personeelsadviseur.  Verzuim, re-integratie en ontwikkeling van mensen zijn altijd een rode draad geweest. Deze kennis en ervaring gebruikt hij nu om werknemers en werkgevers te begeleiden bij de re-integratie, preventie en duurzame inzetbaarheid. In 2016 is hij gestart met zijn eigen arbeidsdeskundig adviesbureau. Eind 2019 hebben Monique en hij hun krachten gebundeld en zijn zij Het Arbeidsdeskundig Collectief gestart.

Als coach is Stephan verbonden aan Scolea, het opleidingsinstituut voor arbeidsdeskundigen.

Denise Valk

Denise is, na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de verslavingszorg, sinds september 2020 werkzaam voor Het Arbeidsdeskundig Collectief.

In haar loopbaan als leidinggevende in de zorg, heeft zij ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en uitzetten van verzuim- en re-integratietrajecten. Haar drive zit in het kijken naar de persoon als individu en zoeken naar mogelijkheden en kansen. Daarnaast is Denise creatief, optimistisch en vrolijk. Zij werkt graag samen met collega’s in teamverband. Ieder zijn rol laten pakken om kwaliteiten te benutten en op elkaar aan te laten sluiten is passend voor haar werkwijze. Haar kwaliteiten in combinatie met haar verbindende rol zorgen er voor dat zij haar werk als officemanager dagelijks met veel enthousiasme en inzet kan uitvoeren en verder opbouwen. Denise helpt u bij vragen, meedenken in mogelijkheden of in contact brengen met onze arbeidsdeskundigen. Ze komt graag met u in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Trudy Peters

Al meer dan 20 jaar heeft Trudy ervaring op het gebied van re-integratie; zij is in dit vakgebied begonnen als gecertificeerd jobcoach /trajectbegeleider, werkte als bedrijfsleider van een re-integratie bedrijf en is sinds begin 2019 als register arbeidsdeskundige werkzaam.

Naast haar werk binnen het Arbeidsdeskundig Collectief werkt zij ook als arbeidsdeskundige bij een grote zorg - en dienstverlener in Gelderland, daar ondersteunt en coacht zij oa. medewerkers van het re-integratie bedrijf bij de uitvoering van de re-integratie trajecten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens is zij hier de specialist bij arbeidsdeskundige vraagstukken voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Harm Wiegersma

Harm is een ervaren loopbaanpsycholoog, die zijn expertise kan inzetten ten dienste van de inzetbaarheid van medewerkers. Bijvoorbeeld bij preventieve verzuimbegeleiding, ontwikkelvragen en versterken van persoonlijk leiderschap van medewerkers.

Sinds 1997 werkt hij voor uiteen­lopende profit en non-profit organisaties. Hij beschikt over veel ervaring als sparringpartner voor HRM en leidinggevenden. Sinds 2012 heeft hij een eigen bedrijf. In 2020 heeft hij zich aangesloten bij Het Arbeidsdeskundig Collectief.

Als psycholoog en coach is Harm lid van beroepsverenigingen NIP en NOLOC. Bij CMI is hij geregistreerd als loopbaan­professional en werkt hij als begeleidend en toetsend mentor.

Frank Ladeur

Frank heeft als arbeidsdeskundige zijn sporen verdiend. Bij UWV heeft Frank jarenlange ervaring opgedaan in de claimbeoordeling, beoordeling van re-integratie inspanningen en deskundigenoordelen. Daarmee mag Frank zich met recht een senior noemen, binnen het domein van de publieke Sociale Zekerheid. Zijn kennis en ervaring zet Frank graag in bij gecompliceerde casussen, in de eerste twee ziekte jaren van een werknemer, maar ook wanneer er al sprake is van een uitkeringssituatie of bij een bezwaar zoals een loonsanctie.

Auke de Baas

Auke heeft jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling en in de bemiddeling van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. De rode draad in zijn loopbaan is het begeleiden, helpen en activeren van mensen naar passend werk.
Sinds 2021 is Auke ook register-arbeidsdeskundige en is hij aangesloten bij Het Arbeidsdeskundig Collectief.
Auke werkt voornamelijk in de regio Rotterdam.

Miriam Groenendaal

Miriam heeft een jarenlange ervaring als loopbaan- en re-integratie coach, zowel binnen het bedrijfsleven als ook in het onderwijs en o.a. de sector zorg- en welzijn. Als coach en adviseur helpt zij mensen om (weer) beter te worden in hun werk, helder te krijgen wat hun talenten zijn en zicht krijgen op werk dat bij hun past én waarin zij weer tot bloei komen.

Vanaf 2021 is Miriam ook als arbeidsdeskundige werkzaam en aangesloten bij het Arbeidsdeskundig Collectief. Haar werkwijze kenmerkt zich door vanuit verbinding en betrokkenheid te werken, waarbij zij tot heldere adviezen komt en nieuwe invalshoeken kan aanreiken.

Miriam woont en werkt vanaf een uniek varend woonschip in Amsterdam IJburg. In haar vrije tijd is zij vaak aan het klussen en speelt zij baritonsaxofoon in een bigband.