over HAC

Wie zijn wij?

Over Het arbeidsdeskundig collectief

Zoals de naam al zegt: Wij zijn een collectief van arbeidsdeskundig adviseurs. Ontstaan vanuit de gedachte dat samen beter is dan alleen. Beter voor onze eigen ontwikkeling, maar ook beter voor u als klant. Want met een collectief van samenwerkende arbeidsdeskundigen heeft u altijd een arbeidsdeskundige bij u in de buurt.

Daarbij leggen we de lat hoog, niet alleen voor onszelf, maar ook voor u. Zodat u kunt rekenen op deskundige, heldere en oplossingsgerichte adviezen. In een overzichtelijk adviesrapport, met realistische doorlooptijden, voor een marktconforme prijs.

over ons

Het Arbeidsdeskundig  Collectief is ontstaan uit de samenwerking tussen Monique Mijnders, van Mijnders Arbeidsdeskundig Advies en Stephan Dijkstra, Prosper Arbeidsdeskundig Advies.

Monique Mijnders

Monique heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd binnen het werkveld van verzuim en re-integratie. Zij werkte onder andere voor grote inkomensverzekeraars. Ook volgde zij diverse aanvullende opleidingen, waaronder de opleiding tot mediator en volgde zij diverse scholingen op het gebied van psychisch verzuim.

Als praktijkbegeleider, coach en examinator is Monique verbonden aan Scolea, het opleidingsinstituut voor arbeidsdeskundigen.

Stephan Dijkstra

Stephan is zijn loopbaan gestart in de detachering (ICT, werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek). Daarna heeft hij ruime ervaring opgedaan als personeelsadviseur bij diverse werkgevers en zijn verzuim en re-integratie altijd een rode draad geweest. Deze kennis en ervaring gebruikt hij nu om werknemers en werkgevers te begeleiden bij de re-integratie, preventie en duurzame inzetbaarheid. In 2016 is hij gestart met zijn eigen arbeidsdeskundig adviesbureau. Eind 2019 hebben Monique en hij hun krachten gebundeld en zijn zij Het Arbeidsdeskundig Collectief gestart.

Stephan adviseert en begeleidt in zowel Nederlands als Engels. Hij heeft brede ervaring in branches zoals transport & logistiek, bouw, techniek, commercie, FMCG, productie, kinderdagverblijven en scholen. 

Karin Thomassen

Karin is per 1 september 2019 in dienst gekomen bij Het Arbeidsdeskundig collectief. Zij heeft ruim 18 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en is een nieuwe weg ingeslagen bij Het Arbeidsdeskundig Collectief. Zij is ons eerste aanspreekpunt en zal zich vooral bezig houden met de algehele (administratieve) ondersteuning van de arbeidsdeskundigen, zoals het inplannen van onderzoeken, vragen beantwoorden en informatie verzenden.

Karin is op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend aanwezig.

Trudy Peters

Al meer dan 20 jaar heeft Trudy ervaring op het gebied van re-integratie; zij is in dit vakgebied begonnen als gecertificeerd jobcoach /trajectbegeleider, werkte als bedrijfsleider van een re-integratie bedrijf en is sinds begin 2019 als register arbeidsdeskundige werkzaam.

Naast haar werk binnen het Arbeidsdeskundig Collectief werkt zij ook als arbeidsdeskundige bij een grote zorg - en dienstverlener in Gelderland, daar ondersteund en coacht zij oa. medewerkers van het re-integratie bedrijf bij de uitvoering van de re-integratie trajecten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens is zij hier de specialist bij arbeidsdeskundige vraagstukken voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Harm Wiegersma

Harm is een ervaren loopbaanpsycholoog, die zijn expertise kan inzetten ten dienste van de inzetbaarheid van medewerkers. Bijvoorbeeld bij preventieve verzuimbegeleiding, ontwikkelvragen en versterken van persoonlijk leiderschap van medewerkers.

Sinds 1997 werkt hij voor uiteen­lopende profit en non-profit organisaties. Hij beschikt over veel ervaring als sparringpartner voor HRM en leidinggevenden. Sinds 2012 heeft hij een eigen bedrijf. In 2020 heeft hij zich aangesloten bij Het Arbeidsdeskundig Collectief.

Als psycholoog en coach is Harm lid van beroepsverenigingen NIP en NOLOC. Bij CMI is hij geregistreerd als loopbaan­professional en werkt hij als begeleidend en toetsend mentor.

Joost Stokbroekx

Joost is zijn loopbaan gestart als beroepsmilitair en heeft daarna jarenlange werkervaring opgedaan in diverse HR-functies. Adviseren, begeleiden en coachen van leidinggevenden en medewerkers bij (complexe) verzuim- en re-integratievraagstukken waren altijd onderdeel van zijn werkzaamheden.

Hij werkte voor bedrijven binnen de productie- en techniek, zorg (VGZ en GGZ) en openbaar vervoer.

Joost is o.a. Master of Science (strategisch HRM) en afgestudeerd als arbeidsdeskundige. Daarnaast heeft hij diverse aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van NLP, persoonlijk leiderschap en meditatie. Hierdoor is hij, naast het geven van advies, goed in staat anderen te coachen en begeleiden.

Sinds augustus 2020 is hij werkzaam voor Het Arbeidsdeskundig Collectief.