Welkom Miriam Groenendaal en Tung Nguyen

Welkom <Miriam Groenendaal en Tung Nguyen als eerste franchisenemers bij Het Arbeidsdeskundig Collectief!

Monique en Stephan hebben het initiatief genomen om van Het Arbeidsdeskundig Collectief een franchiseorganisatie te maken. Samen met Bart van der Schoot van de De FranchiseAdviseur bv is alles hiervoor voorbereid en in gang gezet.

Miriam is voor een aantal mensen al een bekend gezicht omdat zij eerder voor HAC opdrachten uitvoerde. Zij heeft nu besloten om zich helemaal aan te sluiten en vanuit Het Arbeidsdeskundig Collectief verder te richten op en ontwikkelen in het arbeidsdeskundige werk. Zij heeft een brede achtergrond in onder andere re-integratiebegeleiding Spoor 1 & 2, Duurzame Inzetbaarheid, Loonwaarde, Loopbaancoaching en Stress & Burn-out. Vanuit Amsterdam zal zij haar steentje bijdragen aan de organisatie.

Tung heeft ervaring in onder andere maatschappelijk werk en verzuim. De afgelopen jaren was hij maatschappelijk werker en daarna arbeidsdeskundige bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Hij wilde zich graag verder ontwikkelen als arbeidsdeskundige op meer vlakken dan alleen visuele beperkingen. Vandaar dat hij zich aangesloten heeft bij Het Arbeidsdeskundig Collectief. Tung werkt vanuit Nijmegen.