Terugblik op 2023: Groei en vooruitgang bij Het Arbeidsdeskundig Collectief

Terugblik op 2023: Groei en vooruitgang bij Het Arbeidsdeskundig Collectief

Groei en vooruitgang bij Het Arbeidsdeskundig Collectief

2024 al is alweer in volle gang. Een, uitgelezen moment voor Het Arbeidsdeskundig Collectief om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar dat in het teken stond van groei, ontwikkeling en verdieping in onze kernactiviteiten: arbeidsdeskundige onderzoeken en preventieve gesprekken bij werkgevers en inzetbaarheidsgesprekken met ondernemers. Onze missie om werkgevers en ondernemers te ondersteunen in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en het begeleiden bij complexe re-integratievraagstukken heeft in 2023 een nieuwe dimensie gekregen. 

Uitbreiding van onze dienstverlening

In 2023 hebben we bij Het Arbeidsdeskundig Collectief wederom een behoorlijke groei doorgemaakt in het aantal uitgevoerde arbeidsdeskundige onderzoeken. Deze groei is niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief van aard. We blijven continu onze methodes verfijnen en kennis en deskundigheid verdiepen, waardoor we nog beter in staat zijn om maatwerk te leveren aan onze relaties. De positieve feedback en verhalen vanuit zowel werkgevers als werknemers als ondernemers bevestigen dat onze aanpak werkt en waarde toevoegt.

Veel van ons werk is het uitvoeren van arbeidsdeskundige onderzoeken, maar in 2023 hebben preventieve gesprekken bij werkgevers en inzetbaarheidsgesprekken voor een verzuimverzekeraar een grotere rol gespeeld in onze dienstverlening. Door vroegtijdige interventie en begeleiding van de arbeidsdeskundige kunnen veel werknemers en ondernemers ondersteund worden in hun traject naar een gezonde en duurzame werkomgeving. Deze proactieve benadering werpt z’n vruchten af en levert uiteindelijk werkplezier en kostenbesparing op. 

Regionale uitbreiding en plannen voor 2024

Onze aanwezigheid is in 2023 verder versterkt door de uitbreiding van onze activiteiten in verschillende regio's. Vanuit onze locaties in Hoofddorp en Amsterdam groeien we in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Etten-Leur dient als uitvalsbasis voor Brabant, zuidelijk Zuid-Holland en Zeeland. De locaties Nijmegen, Berghem en Den Bosch hebben onze aanwezigheid in Gelderland, Overijssel en Noord-Limburg versterkt. In Friesland, Groningen en Drenthe is nog geen vestiging, maar ook daar kunnen we onze diensten aanbieden. Binnenkort hopen we ook richting Limburg uit te breiden. Door deze geografische spreiding kunnen we werkgevers en ondernemers nog beter bereiken en ondersteunen.

Een landelijke aanpak met regionale expertise

Hoewel we landelijk werken, vinden we regionale expertise en een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Onze arbeidsdeskundigen in Amsterdam, Hoofddorp, Etten-Leur, Berghem, Den Bosch, en Nijmegen zorgen daar voor en zo kunnen we inspelen op regionale wensen en kansen.

We kijken met trots terug op wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren en vieren eind 2024 dat we al weer vijf jaar bestaan.

Werkgever en hulp nodig 

Ben je werkgever en wil je hulp en advies bij re-integratie? Neem dan contact met ons op.

Contact - Het Arbeidsdeskundig Collectief

Zelfstandig arbeidsdeskundige en geïnteresseerd in onze formule? 

Ben je zelfstandig arbeidsdeskundige of denk je er over na om zelfstandig te worden? In je eentje kan, maar het is met meerdere arbeidsdeskundigen veel leuker. Sluit je daarom aan als franchisenemer bij ons Collectief! 

Franchise - Het Arbeidsdeskundig Collectief