Het Arbeidsdeskundig Collectief: Stap voor stap samen naar succes!

Het Arbeidsdeskundig Collectief: Stap voor stap samen naar succes!

Het Arbeidsdeskundig Collectief bestaat sinds september 2019 en we kijken met trots terug op de afgelopen 4 jaar. We maken nog steeds een constante groei door die niet alleen een getal is, maar een weerspiegeling van vertrouwen van en samenwerking met onze opdrachtgevers.

In het huidige landschap, waar werkgevers steeds vaker geconfronteerd worden met de uitdagingen van ziek personeel, weten zij ons steeds vaker te vinden. Dat is niet alleen een getuigenis van ons harde werk en toewijding, maar ook een bewijs van de toegevoegde waarde die onze onafhankelijke arbeidsdeskundigen elke dag weer leveren aan werkgevers.

Met vestigingen in Nijmegen, Amsterdam, Hoofddorp, Berghem en Den Bosch, hebben we een solide voetafdruk in het land gecreëerd. Vanuit deze locaties zijn we in staat om werkgevers op efficiënte en pragmatische wijze bij te staan. Of het nu gaat om arbeidsdeskundige onderzoeken, arbeidsdeskundig advies, re-integratie of preventie, ons team staat klaar om met deskundig advies en gerichte actie te ondersteunen.

Binnen onze franchiseformule is er ruimte voor groei en uitbreiding. Als jij een zelfstandig arbeidsdeskundige bent en je zoekt een platform waar je kunt bloeien, je vaardigheden kunt inzetten, jouw planning geregeld wordt en sparren met collega’s mogelijk is, laat het dan weten. We zijn op zoek naar arbeidsdeskundigen die zich bij ons willen aansluiten, bijvoorbeeld in regio's als Gelderland, Flevoland, Zuid-Holland, Limburg, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Zeeland en Drenthe.

Dus, of je nu een werkgever bent die op zoek is naar advies en ondersteuning bij re-integratie en arbeidsdeskundige onderzoeken of een arbeidsdeskundige die een nieuw thuis zoekt, Het Arbeidsdeskundig Collectief is hier en we groeien, stap voor stap, samen.

Meer informatie? Bel naar 085-4019341 of neem contact op per mail.

Neem contact op