Arbeidsdeskundige en/of psychologische begeleiding bij burn-out

Arbeidsdeskundige en/of psychologische begeleiding (ook bij Burn-out en andere psychische klachten)

Arbeidsdeskundige begeleiding

Vanuit onze arbeidsdeskundige onderzoeken ontvangt u al een gedegen advies over hoe nu verder. Wij merken dat werkgevers en werknemers regelmatig behoefte hebben aan aanvullend advies, bijvoorbeeld over de praktische begeleiding. Dat kan bijvoorbeeld zijn hoe iemand weer terug kan keren op de werkvloer, maar ook als sparringpartner om belemmeringen in werk die je tegenkomt te bespreken. Een arbeidsdeskundig adviseur helpt met de praktische zaken waar je tegenaan loopt en er zo voor zorgt dat je weer prettig deel kan nemen aan privé- en werkactiviteiten.

Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding van werknemers en ondernemers na burn-out. De begeleiding wordt gedaan door een Register Arbeid & Organisatie psycholoog NIP en/of een van onze arbeidsdeskundigen. 

Arbeidsdeskundige begeleiding bij psychische klachten o.a. door burn-out

Van de werkende mensen heeft één op de drie psychische klachten. Psychische klachten zijn daarmee vaak de oorzaak van langdurig verzuim. Werk kan een rol spelen bij het ontstaan van psychische klachten. Er is dus vaak een wisselwerking tussen de kenmerken van het werk en de veerkracht van de werknemer zelf.

De behandeling van psychische klachten is vaak gericht op herstel van de persoon zelf en niet zozeer gericht op de persoon in relatie tot zijn of haar werk.
Onze arbeidsdeskundige is specialist in begeleiding bij psychische klachten. Of het nu gaat om een werknemer, of om een zelfstandig ondernemer.

Wij bieden een korte interventie, waarmee we een brug slaan tussen de werknemer of ondernemer en de werksituatie. We adviseren over het (tijdelijk) aanpassen van de werksituatie en -omstandigheden, waarmee werk een bijdrage kan leveren aan een voorspoedig herstel.

Burn-out? Neem contact op!